Logo for DM 2014

Indbydelse
til DM 2014 i Kaninhop
den 17.-19. april
Logo for DM 2014
Program
Torsdag kl.:
16:00 Middelsvær kroget
18:30 Middelsvær lige
Fredag kl.:
08:30 Elite kroget (DM)
10:30 Svær kroget
13:00 Veteran kroget (DM)
14:00 Længdehop (DM) med start på 120 cm
Lørdag kl.:
08:30 Elite lige (DM)
10:30 Svær lige
12:30 Veteran lige (DM)
13:15 Højdehop (DM) med start på 55 cm
15:15 Fælles oprydning
16:00 PræmieoverrækkelsePraktiske oplysninger:
Det endelige program afhænger af deltagerantal, og programmet er derfor blot vejledende. Længdehop starter på 120 cm, mens højdehop starter på 55 cm – disse er kun åbne for eliteklasserede kaniner i længde-/højdehop. Der er to gennemløb til alle. Veteranklasserne foregår på en let/middelsvær bane og vil med under 6 starter blive aflyst. Startgebyret i DM-klasserne er 35,- pr. start og er i de middelsvære og svære klasser 25,- pr. start. Tjek Facebook-begivenheden ”DM i Kaninhop d. 17.-19. April”. Her vil der komme små opdateringer løbende af forberedelserne, og der ligger også billeder af T-shirts.

Bure:
Bure bestilles ved tilmelding og koster 20,- kr. pr. bur. Det er kun tilladt at have én kanin i hvert bur og der må ikke medbringes marsvin el.lign., da dette ville kræve ekstra dyrlægetilsyn. Desuden gælder burene kun til overnattende kaniner.

DM-t-shirt:
Det er muligt at bestille en DM-t-shirt med navn og DM-logo ved tilmelding.

Bespisning og overnatning:
Da programmet starter allerede torsdag, er indkvartering muligt fra kl. 15:30-21:00 og fredag morgen fra kl. 07:30. Der er mulighed for overnatning i en af Ebberup Hallerne, hvilket koster 10,- kr. pr. overnatning, og hvor man selv skal huske sovesager. Det er også muligt at bestille mad ved DM.

Medhjælpere:
For at få stævnet til at glide ser vi gerne, at I melder Jer som medhjælpere. Det kan enten være som dommer, sekretær, tidtager, fejer eller som pindeopsætter.

Sponsorer og boder:
Ønsker du at være sponsor ved arrangementet, eller ønsker du en bod, er du meget velkommen til dette. Boder vil være gratis mod sponsorgaver til gavebordet. Ønsker du at sponsorere, bedes du henvende dig her .

Tilmelding:
Tilmelding er åben fra den 1. marts til den 28. marts. Rykker kaninen op til en anden klasse, efter den er tilmeldt, bedes du melde ændringen hurtigst muligt. Betaling skal ske senest d. 4. april – nærmere information herom vil blive udsendt på e-mail. Eventuelle spørgsmål stilles via DM-hjemmesiden eller til Sandra Bardevig på mobil 40 60 46 69 (mellem kl. 16 og 20 på hverdage).
Ved tilmelding binder man sig til at være behjælpelig under stævnets afvikling – enten som pindeopsætter, tidstager, dommer, eller hvor der ellers kan blive brug for det. Skriv gerne under ”Bemærkninger” ved tilmelding hvad du gerne vil hjælpe til med. Har du mulighed for at dømme skriv da gerne hvilke(n) klasse(r), der er tale om også. Dette ville være en kæmpe hjælp for os, når vi skal til at lave medhjælperplan.


Med venlig hilsen
Sydvestfyns Racekaniner